Home»De Ærlige Babykort»De Ærlige Babykort

De Ærlige Babykort

179.95 DKK 179.95 DKK

De Ærlige Babykort består af 30 unikke kort trykt på tykt, miljøvenligt papir med runde, babyvenlige hjørner, og med en film over, så de kan tåle både savl og havregrød. Kortene beskriver forskellige situationer, som man kan komme I med en baby. Alle kortene er på dansk.

Hvert kort er fint illustreret og med mulighed for at skrive en eller flere datoer på. På den måde kan de sjove, unikke og udfordrende begivenheder huskes endnu bedre. Du kan lægge kortet hos din baby eller lade baby holde kortet og tage et foto. Det er sjovt og hyggeligt at dele eller til fotomappen, bedsteforældre mv.

Kortene er pakket i en æske, der er perfekt til opbevaring og som gaveæske. Alle kort printes på 350 g. med runde hjørner i kasse.

Beskrivelse

De Ærlige Babykort med fine illustrationer med skønne dyr og mange spændende datoer og begivenheder.
Alle kortene kommer fint pakket i en æske, der er perfekt til opbevaring eller som gaveæske.

Anmeldelser (0)+

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De Ærlige Babykort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×

Alle bestillinger modtaget inden kl. 10.00 mandag til torsdag sendes samme dag, dog ikke på helligdage. Forsendelse på 49 kr. (til pakkeshop) eller 69 kr. (omdeling til privat) tillægges ordren, dog kan gratis fragt vælges ved køb over 500 kr. Alle pakker sendes med GLS, der lover levering indenfor 1-2 hverdage. Luk