Home»Om

At få et barn er en kæmpe udfordring og et eventyr, men ikke altid rosenrødt.

Disse ærlige babykort er udviklet til også at huske på de mindre rosenrøde tider. Barnets første år er fyldt med øjeblikke man aldrig glemmer, men også med øjeblikke som man på sin vis ønsker at glemme.

Med disse ærlige babykort, lavet af ærlige forældre, kan du forevige selv de mest akavede og udfordrende situationer med en lille baby.

Du kan notere datoen på kortet, og tager du et billede af dit barn med kortet får du foreviget mindet.

Vi elsker at se jer grine over udfordrende situationer med en baby, så del gerne jeres billeder, på Facebook og Instagram, og #tag dem med #deærligebabykort. Vi elsker altid at se glade mennesker og minder

De Ærlige Babykort med fine illustrationer med skønne dyr og mange spændende datoer og begivenheder. Alle kortene kommer fint pakket i en æske, der er perfekt til opbevaring eller som gaveæske.

Rigtig god fornøjelse.

Jeg, Helle, er 35 år og kæreste med Michael og sammen er vi forældre til en lille dreng fra 2017.

Da jeg gik på barsel, fik jeg i barselsgave nogle søde babykort, som jeg bladrede igennem og glædede mig til at fotografere med min lille baby.

Da terminen kom, og han endelig kom til verden, opdagede jeg at jeg manglede en masse kort til øjeblikke, som for mig var mindeværdige øjeblikke. Derfor begyndte jeg at skrive noter.

Det blev hurtigt til en liste på over 50 babykort, som for mig, var mere ærlige. De er blevet finpudset og skåret ned til 30 stk.

De er sjovere og også lidt grovere end andre kort, og alt er skrevet ud af kærlighed til vores dreng, for, hånden på hjertet, det er ikke kun de rosenrøde minder, der er værd at samle på.

Jeg håber at andre vil få glæde af kortene, og trække på smilebåndet over at vi forældre er i den samme båd og langt hen ad vejen står med mange af de samme udfordringer.

 

×